top of page

Hold-Træning

Ønsker du, at deltage på en af disse hold kan du tilmelde dig per tlf. 97191976, så vi kan finde det rette hold til dig

Muskelsvind hold

Afholdes: Tirsdag 16:30-17:30

Instruktør: Jan Rosenlund

Styrke-, balance-, kondi- og koordinationstræning

Almen træning

Afholdes: Tirsdag 10-11

Instruktør: Nina Østergaard

Holdet er for personer med smerter eller nedsat funktion i bevægeapparatet, samt lette neurologiske lidelser. Træningen består af konditionstræning, styrketræning, balancetræning og bevægetræning, og der anvendes redskaber såsom kondicykel, forskellige bolde og elastikker. Træningen tilpasses, så de fleste vil kunne deltage.

76788282_2597029050393877_72445994501805
Pilates

Afholdes: Torsdag 13-14

Instruktør: Nina Østergaard

Holdtet er for personer med smerter eller nedsat funktion i bevægeapparatet, fx. pga. gigtlidelser eller neurologisk sygdom. Træningen tager sigte på at vedligeholde eller øge bevægeligheden samt stabiliteten omkring nakke, ryg og skuldre. Det er en god træningsform, hvis man har smerter og svært ved at deltage i anden form for fysisk træning. Der anvendes måtter og små træningsredskaber.

78367825_2470283389956857_76661408137216
GLAiD - Træning for slidgigt

Afholdes: Mandag og torsdag 17-18

Instruktør: Line Frederiksen og Nina Østergaard

Holdet henvender sig til patienter med hofte- og knæartrose og forløber over 7 uger (2x undervisning og 12x træning) Træningen består af specifikke øvelser, som har til hensigt at nedsætte smerteniveauet og øge livskvaliteten.

Morgen mave/ryg og balance hold

Afholdes: Mandag kl. 8-8:50

Instruktør: Lene Poulsen

Dette henvender sig til folk, som er klar til at træne fra morgenen af. Vi har det sjovt samtidig med vi får trænet hele kroppen. Fælles opvarmning med balance øvelser, individuelle programmer på maskiner, fælles øvelser på gulv med fysio bold for truncus samt stående afslutningsøvelser for nakke/skuldre. Bl.a. er der pt. folk med nervebetændelse,nakker/skulder gener, slidgigt, parkinson, blodprop i hjernen, muskelgigt, tidl. cancer

Skånehold for damer

Afholdes: Torsdag 9:30-10:30

Instruktør: Line Frederiksen 

Holdet er for alle, som ønsker almen træning for hele kroppen, men også til dem, som har forskellige problemer, fx. følger efter hjerneblødning, polyneurapati eller leddegigt. Vi kommer igennem hele kroppen hver gang vha. forskellige redskaber såsom bolde, vægte og elastikker. Der tager hensyn til den enkelte, sådan alle kan være med. 

Apopleksi hold for mænd

Afholdes: Torsdag kl. 11:30-12:15

Instruktør: Lene Poulsen

Dette henvender sig kun til mænd, vi hygger os og har god tid. Vi varmer fælles op og fortsætter med eget program i maskiner og slutter af med øvelser på gulv. Vi har tid til at alle komme op/ned fra gulvet og hjælp, når der er behov for det. 
Bl.a. er der pt. mænd der har haft en hjerneblødning, blodprop, har parkinson, går med stok eller muskelgigt.

Neurologisk træning

Afholdes: Fredag 11-12

Instruktør: Line Frederiksen 

Træningshold for dig med alle slags neurologiske diagnoser: fx. Parkinson, følger efter hjerneblødning/blodprop eller sklerose. Vi træner hele kroppen, samtidig er der fokus på gangtræning, balance og styrkende/mobiliserende øvelser. Der bliver brugt forskellige redskaber og maskiner. 

Der er mulighed for selvtræning, hvor du kan bruge fysioterapeuten til vejledning. 

Cirkeltræning for mænd

Afholdes: Onsdag 11:30-12:15

Instruktør: Lene Poulsen

Dette henvender sig til mænd, som ønsker sved på kroppen samtidig med man får trænet både mave/ryg og balance. Der er pt. folk med rygsmerter, blodprop, diabetes, achillesene gener, nervebetændelse og sklerose.

Balancehold

Afholdes: Tirsdag 9-10

Instruktør: Nina Østergaard

Holdet er for personer med balanceproblemer forårsaget af fx. neuropati, apopleksi eller andre neurologiske lidelser. Holdet er med få deltagere og individuelle hensyn. Træningen er rettet mod at forbedre balancen, øve afværgereaktioner og styrke muskulaturen i benene. Man træner efter individuelle programmer og har mulighed for vejledning fra fysioterapeut.   

bottom of page